For automationsvirksomheder

TEKprojekt har stor erfaring med hands-on projektledelse og rådgivning til automations integratorer.

 


Kerneydelser

√   Serviceeftersyn af projektstyringsmetode

Som integrator kan du have gavn af at give din projektstyring et serviceeftersyn. Det kan f.eks. være, hvis du lidt for ofte, langt inde i dine projekter, oplever ubehagelige overraskelser eller kommer i diskussion med dine kunder om, hvad der skal leveres.

At skabe den automationsløsning kunden forventer kræver ofte en god metode til at:
1. Afdække og dokumentere kundens ønsker og behov i en kravspecifikation.
2. Konvertere kravspecifikationen til produktbeskrivelse og arbejdspakker.
3. Identificere og styre risici i projektet.
3. Styre og dokumentere ændringer i projektet.
Ovenstående er eksempler på, hvad TEKprojekt typiske vil fokusere på i et serviceeftersyn af din projektstyringsmetode.
Læs mere

√   Hands-on projektledelse

Som integrator kan du i nogle tilfælde ønske at tage et projekt, som om du ikke har tilstrækkelig in-house projektledelseskapacitet til at gennemføre. I sådanne tilfælde kan du hyre TEKprojekt ind som din projektleder på det pågældende projekt.

TEKprojekt kan håndtere hele projektledelsen for dig fra start til slut eller dele deraf. Læs her om Eltraco Automations erfaring med TEKprojekt som ekstern projektleder: Reference fra Eltraco Automation

Læs mere

√   Projektsikring af dit projekt

Projektsikring er en mindre rolle i et projekt og er uafhængig af projektlederen. Det er projektsikringens formål at overvåge og sikre dine interesser i projektet.

Som integrator er dine interesser typisk at slutproduktet leverer op til din kundes forventninger, at levering sker rettidigt og, at der ikke opstår uventede udfordringer og omkostninger. Som Projektsikring vil TEKprojekt derfor typisk sikre, at projektets aftalegrundlag er afklaret tilstrækkeligt, at risici er identificeret og, at din projektplan ser realistisk ud. TEKprojekt tilbyder Projektsikring af dit projekt i det niveau, du ønsker.

Læs mere

√   Second opinion

Føler du, at dit projekt måske er kørt ud af en forkert tangent, så få en second opinion af TEKprojekt – En faglig og objektiv vurdering af, hvad der skal til for, at få dit projekt tilbage på ret køl.

  Andet

TEKprojekt kan dertil hjælpe med en lang række andre opgaver bl.a. at mere teknisk karakter. F.eks.: Tilbudsgivning, specificering af maskiner, 3D cad konstruktion af maskindele mm.

 

TEKprojekts kompetencer spænder bredt – Se mere her.
Ring og få en snak om, hvordan TEKprojekt kan hjælpe dig.