Rådgivning og Projektledelse
til Robot- & Automationsprojekter

√   Screenet og godkendt rådgiver til Erhvervsstyrelsens støtteprogrammer.

√   Certificeret i PRINCE2® projektledelsesmetode ved Teknologisk Institut.

 

Se for automationsvirksomheder her.

Se for produktionsvirksomheder her.

 


Kerneydelser:

√   Rådgivning:

Til produktionsvirksomheder tilbyder TEKprojekt rådgivning i hele processen fra potentialeafklaring til idriftsætning af automationstiltag.
Til automationsleverandører tilbyder TEKprojekt rådgivning og et serviceeftersyn af virksomhedens projektledelsesmetode.

√   Projektledelse:

TEKprojekt tilbyder hands-on projektledelse til hele dit projekt fra start til slut herunder f.eks. at udarbejde business case, kravspecifikation, leverandøraftaler, planlægning, risikostyring, ibrugtagning mm.

√   Projektsikring:

TEKprojekt tilbyder Projektsikring til dit projekt. Projektsikring er en mindre rolle, der overvåger og sikrer dine interesser i projektet og er uafhængig af projektlederen.

 


Testimonials:

Direktør Mikael Merlin Thomsen, Eltraco Automation:

“Vi har benyttet TEKprojekt til projektledelse af automationsprojekter og udelukkende haft positive oplevelser, og vores samarbejde har til fulde indfriet forventningerne – og mere til.”

Managing Director Nikolaj Bjørn Eriksen, Element Logic Denmark:

”Jeg vil bestemt anbefale TEKprojekt til andre virksomheder. F.eks. til virksomheder, der på ad hoc basis har brug for en stærk og fleksibel kompetence.”

CEO Lars-Peter Ellekilde, Enabled Robotics:

”Vi har haft stor glæde af TEKprojekt’s viden og erfaring indenfor produktion. Derudover har vi draget nytte af TEKprojekt’s viden omkring sikkerhed og CE-mærkning. Endeligt så har TEKprojekt en bred viden fra mekanik over software til projektledelse”

Læs referencer her.