Nyheder


11. september 2018:

Stor interesse på standen hos TEKprojekt, Eltraco Automation og Enabled Robotics på E18 messen i Odense i dag, hvor vi bl.a. fremviste Plug and Play løsningen fra Enabled Robotics. Med løsningen fra Enabled Robotics kan man opnå høj præcision i enden af en UR robotarm monteret på MIR mobil robot. Applikationerne er mange og f.eks., hvor emner ønsket flyttet med præcision fra et sted i fabrikken til et andet sted.

Se fra messen herunder:

 


31. maj 2018:

TEKprojekt udstiller sammen med Eltraco Automation og Enabled Robotics på E18 messen i Odense bl.a. en Plug and Play løsning, hvor stor præcision opnås på en UR robotarm monteret på en MIR mobil robot.

Læs mere i tidsskriftet ELECTRONIC-SUPPLY her.

 


4. november 2017:

TEKprojekt er nu godkendt som rådgiver i Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion, der er en støtteordning under de kommunale Væksthuse. Ordningen deler foreløbigt 42 mio statslige støttekroner ud til små og mellemstore produktionsvirksomheder.

Erhvervspartnerskabet forløber som en tilskudsordning, hvor fokus er på at klæde små og mellemstore produktionsvirksomheder på til fremtidens teknologiske udvikling – Industri 4.0. Partnerskabet bidrager med ny viden og rådgivning til de deltagende virksomheder og ender ud i konkrete løsninger inden for avanceret produktionsteknologi.

En ny ansøgningsrunde er netop skudt i gang og med ansøgningsfrist den 12. januar 2018.

Du kan læse mere om TEKprojekts rolle i Erhvervspartnerskabet her.
Og du kan læse mere om Erhvervspartnerskabets på deres hjemmeside her.

Kontakt TEKprojekt for en snak om Erhvervspartnerskabet eller henvend dig hos dit lokale Væksthus.

 


17. oktober 2017:

TEKprojekt er blevet en officiel del af Odense Robotics leverandørnetværk. Dermed bliver det lettere for automations- og produktionsvirksomheder at finde frem til en dygtig, fleksibel og effektiv samarbejdspartner til rådgivning og projektledelse i automationsprojekter.

https://www.odenserobotics.dk/suppliers/


6. september 2017:

Herunder kan du se en video om, hvorfor en maskinmester er det rigtige valg til at styre dit automationsprojekt sikkert i mål.

 


31. august 2017

Herunder kan du læse om, hvordan TEKprojekt hjælper Eltraco Automation med at sikre bedre projektstyring af deres automationsprojekter.
https://www.eltraco.com/nyheder/eltraco-automation-tager-projektstyring-til-det-naeste-niveau