Reference fra Element Logic

Odense den 7/1-2019.
Interview med Nikolaj Bjørn Eriksen, der er Managing Director for Element Logic Denmark A/S.

 

Hvem er Element Logic Denmark?

Element Logic er førende leverandør af AutoStore robotlager løsninger. Med stærke referencer som eksempelvis, Boozt, EET Group, Proshop, Vestas, Power, Intersport og mange flere sikrer de virksomhederne, at de kan levere varerne hurtigt og effektivt til en konkurrencedygtig pris.
http://www.elementlogic.net/autostore/

Hvilken karakter har Element Logic’s samarbejde med TEKprojekt?

“TEKprojekt hjælper Element Logic med at analysere kunders data med henblik på at dimensionere lagerautomationsløsninger korrekt til kunders individuelle behov. TEKprojekt støtter os på denne måde i vores salgsproces i tæt dialog med vores kunder. Vi er glade for samarbejdet, så vi påtænker også at anvende TEK projekt på andre opgaver.

Hvad har samarbejdet med TEKprojekt betydet for Element Logic Denmark?

”Samarbejdet med TEKprojekt har betydet, at vi er blevet hurtigere til at give tilbud til vores kunder. Christian fra TEKprojekt bidrager også med ideer til nydudikling, for eksempel en ny metode til at validere kunders lagerdata på, så vi nu kan se helt præcis kvantificerbart, hvor stor usikkerheder der er, før vi afgiver tilbud.”

Hvilke af TEKprojekt’s kompetencer sætter Element Logic særlig pris på?

”Christian fra TEKprojekt analytiske evner har vist sig at være stærke. Ligeledes får jeg god feedback fra vores organisation på samarbejdet med Christian, der fungerer rigtig godt også på tværs af landegrænser.”

Hvordan oplever I samarbejdet med TEKprojekt?

”Vi oplever samarbejdet med Christian fra TEKprojekt som godt, fleksibelt og professionelt. Christian skaber stor værdi for os både direkte, i forhold til projekter med kunder, men er også en god sparringspartner for organisationen til eventuelle forbedringsmuligheder”.

Vil du anbefale andre at bruge TEKprojekt?

”Jeg vil bestemt anbefale TEKprojekt til andre virksomheder. F.eks. til virksomheder, der på ad hoc basis har brug for en stærk og fleksibel kompetence.”

Nikolaj Bjørn Eriksen